Novetats      
  nova web Mas Codina Construccions  
14/01/2013
 
MAS CODINA COSTRUCCIONS ESTRENA PÀGINA WEB

Any nou vida nova. Mas Codina Construccions estrena l'any amb la presentació de la seva pàgina web.

La constructora s'ha volgut fer un lloc a Internet per tal de donar a conèixer el seu estil de treball explicant la historia de l'empresa, així com els seus serveis i una galeria fotogràfica dels projectes realitzats. El que es pot destacar més d'aquest lloc web es l'apartat de novetats creat amb la intenció de ser el blog on es mantindrà informat al usuari de les noves construccions que realitza l'empresa així com les novetats relacionades.

Aquesta pàgina ha estat creada per el prestigiós estudi de disseny gràfic i multimèdia - Kluco Studio - també creador de la imatge corporativa de l'empresa.

Kluco Studio >>

 
 
       
  nova web Mas Codina Construccions  
14/01/2013
 
IMATGE CORPORATIVA DE MAS CODINA COSTRUCCIONS

Llança la seva nova imatge corporativa, adaptant-la als temps amb un nou disseny que pretén enfortir la imatge de compromís i dedicació amb els seus clients i proveïdors. La nova imatge corporativa i tot el seu desenvolupament ha estat dissenyada pel prestigiós estudi de disseny Kluco Studio, de Barcelona.

Kluco Studio >>

 
 
         
             
           
             
 

A. Mas P. Codina
Construccions, S.L.

Can Benet
Camí de Salt de Nuvia
08415 Bigues i Riells (Barcelona)

  TELÉFON
938 658 982
626 424 858

E-MAIL
info@mascodinaconstruccions.cat
  Cases unfamiliar · Chalets · Patis · Picines · Murs · Llars de foc · Rampes · Escales · Portals · Garatges · Blocs de pisos · Naus industrials · Oficines · Granjes · Estacionaments · Banys · Locals · Patis · Blocs de pisos · Locals  

Powered by Kluco Studio